Aparate Aer Conditionat

MONTAJ - INSTALARE APARATE DE AER CONDITIONAT

   Studiile arata ca aproximativ 60% dintre defectiunile care apar si deterioreaza in timp aparatul de aer conditionat se datoreaza unui montaj incorect realizat. Mai jos regasiti cateva dintre elementele care se pot datora unui montaj neprofesional:

   Apelati la serviciile de specialitate oferite de firma noastra pentru a avea certitudinea ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat este montat corespunzator, traseul frigorific este corect izolat si functioneaza optim. Spre exemplu, echipele noastre utilizeaza aspiratorul industrial pentru absorbtia integrala a prafului degajat in timpul procesului de instalare, precum si pompa de vid pentru vidarea traseului frigorific, care protejeaza aparatul dumneavoastra de aer conditionat, asigurandu-i o perioada mai lunga de viata in functionare. Pentru un plus de incredere, Perfekt Air Systems asigura pentru serviciile prestate o garantie de 1 an.

   Pe langa serviciile de montaj oferite, in cazul in care ati achizitionat aparatul de aer conditionat de la alti furnizori, comercializam si o gama variata de astfel de instalatii. Daca hotarati sa achizitionati un echipament de aer conditionat din portofoliul nostru de produse, primul pas pe care trebuie sa il cunoasteti, dupa ce ati ales modelul si marca aparatului, este puterea acestuia in functie de suprafata incaperii. In acest sens va punem la dispozitie un tabel pentru a va putea orienta asupra capacitatii aparatului dumneavoastra de aer conditionat.

PUTEREA APARATULUIBIROURI SI SPATII
COMERCIALE
LOCUINTE
9000 BTU/h14-22 mp15-25 mp
12000 BTU/h20-30 mp25-40 mp
18000 BTU/h33-35 mp45-60 mp
22000 BTU/h40-60 mp50-70 mp
24000 BTU/h50-70 mp60-80 mp


   Atentie insa! Acest tabel are caracter informativ. Factori precum: puterea electrica consumata in incapere, care in proportie de aproximativ 80% se transforma in caldura, gradul de izolatie a incaperii si fluxul de circulatie (mic, mediu, mare, foarte mare), de asemenea sunt extrem de importanti cand se calculeaza puterea unui aparat de aer conditionat.

   Clientii nostrii mai beneficiaza si de urmatoarele avantaje:

   * costurile montajului sunt incluse in pretul aparatului (in limita a 3 m de traseu frigorific);

   * garantia acordata aparatelor de aer conditionat este intre 2 si 5 ani;Asiguram montaj si pentru chillere industriale! Pentru detalii contactati-ne la numerele de telefon afisate sau la adresa de e-mail.

   * garantia acordata montajului realizat (in cazul in care aparatele sunt achizitionate de la firma noastra) este de 2 ani;

   Important! Incasarea serviciilor prestate se face dupa ce aparatul de aer conditionat s-a montat si functioneaza corespunzator.

   Pentru mai multe detalii privind aparatele de aer conditionat pe care le comercializam si costurile aferente serviciilor pe care le oferim, consultanti oferta noastra curenta sau adresati-va societatii noastre la adresa de e-mail office[at]perfectinstal.ro si la numarul de telefon 0760.654.790.

 

 

Aer conditionat Resita