Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Resita

Racire de exterior Resita    Desi vara, este anotimpul preferat si mult asteptat de locuitorii orasului Resita, canicula si inabuseala, din toiul verii, razele puternice ale soarelui si zilele lungi si calduroase, au devenit o problema.

   Perfekt Air Sistems va ofera solutia ceea mai noua si eficienta, o solutie prin care, calitatea serviciillor si a produselor, sa va ofere atat confortul climatic, cat si o ambianta placuta.

   Sistemul de climatizare exterioara!

   * Singura modalitate de racire a unui spatiu exterior,

   * Este sistemul 100% ecologic,

   * Ajuta la reducerea cantitatii de praf,

   * Ajuta la neutralizarea mirosurilor,

   * Ofera o atmosfera foarte deosebita.

   Cum functioneaza sistemul de racire exterior?

   Functioneaza pe principiul evaporarii apei, in contact cu aerul cald din atmosfera, prin duze speciale, sub forma de stropi de dimensiuni microscopici, de doar 10 microni, stropi care se evapora instantaneu, formand o ceata fina ofera si o ambianta placuta.

   Sistemul funcioneaza cu intermitenta, pentru a preveni umiditatea in exces, iar pentru a evita picurarea apei la duza, pompa este dotata cu o valva electrica, iar duza este dotata cu un sistem de antipicurare, care face ca duza sa se inchida cand presiunea apei scade.

   Unde si sub ce forma le putem folosi?

Rezidentiale Profesionale Industriale
terase mici hoteluri ferme
curti exterioare parcuri teren agricol
piscine terase sere


   1. Cu lini de difuzare.

   2. Cu ventilatoare.

   3. Totem-uri.

   4. Plafoniere.

   Cum putem aproviziona un sistem de climatizare exterioara?

   Perfekt Air System este firma specializata pentru astfel de proiecte, oferind un montaj cu o echipa compusa doar din specialisti, seriozitate si consiliere profesionista.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-resita.ro/raciree.php on line 198

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-resita.ro/raciree.php on line 198