Aparate Aer Conditionat

SERVICE - IGIENIZARE - REPARATII

APARATE DE AER CONDITIONAT

   Primul lucru la care ne gandim atunci cand vine vorba de service este reprezentat de costuri ridicate cu reparatiile, timp indelungat fara aparatul de aer conditionat devenit indispensabil pentru confortul noastru termic, cu atat mai mult daca ne aflam intr-una din zilele toride de vara. Cu siguranta fiecare dintre noi dorim evitarea acestor situatii deloc placute.

   Ce se poate face in acest sens?

   In primul rand asigurati-va ca angajati periodic (cel putin o data la doi ani) o firma specializata pentru verificarea tehnica a echipamentului de aer conditionat. Daca aparatul de aer conditionat este montat in incaperi in care conditiile de exploatare sunt mai dure (ex: spatii cu mult praf, camera de servere etc.) interventia se impune a se realiza mai des (lunar, trimestrial, anual).

   Revizia periodica presupune urmatoarele operatii:

* igienizarea aparatului de aer conditionat. Este extrem de importanta aceasta operatie datorita efectelor nocive care se pot reflecta asupra organismului, deoarece filtrele si bateria evaporatorului unitatii interioare reprezinta un mediu propice dezvoltarii alergenilor. De asemenea, functionarea unui aparat in conditii nefavorabile poate determina in timp defectarea acestuia.

* verificarea starii condensatorului aferent compresorului;

* verificarea starii furtunului de condens;

* verificarea racordurilor electrice si frigorifice etc.

   Asadar pentru a va putea bucura in totalitate de beneficiile pe care un sistem de aer conditionat le ofera si pentru a evita eventualele costuri mult mai ridicate cu reparatiile la care, bineinteles, se mai adauga si dezavantajul de a nu dispune de confortul termic necesar, apelati cu incredere la echipele noastre de frigotehnisti a caror experienta indelungata ne permite sa garantam solutii eficiente pentru orice tip de defectiune a aparatului dumneavoastra de aer conditionat.

   Pentru costurile privind service-ul chillerelor industriale, se va face o oferta in functie de constatarile efectuate la fata locului.

   Consultati oferta noastra curenta pentru mai multe detalii sau contactati-ne la adresa de e-mail office[at]perfectinstal.ro si la numerele de telefon urmatoare:

   departament comercial: 0760.654.790 

 

Aer conditionat Resita